ecologisch onderzoek

Boeken en boekbijdragen van Natuurbalans-Limes Divergens

Meer lezen over flora, fauna en natuurwetgeving

Rapporten en publicaties van Natuurbalans-Limes Divergens zijn op aanvraag verkrijgbaar. Via het contactformulier kunt u een bestelling plaatsen. Veel rapporten zijn als pdf beschikbaar en worden kosteloos aan u ter beschikking gesteld.

Vissenatlas Gelderland & Vissenatlas Noord-Brabant

In de vissenatlassen van Gelderland en Noord-Brabant zijn alle gegevens met betrekking tot de verspreiding van zoetwatervissen gebundeld. Ruim 60 verschillende vissoorten zijn beschreven. De atlassen geven per vissoort een compleet overzicht van de verspreiding, de ecologie, het leefgebied en de uiterlijke kenmerken. Het boek is voorzien van fraaie overzichts- en verspreidingskaarten en diverse foto’s.

 

Door het grote aantal gebruikte bronnen, zijn de vissenatlassen met recht een standaardwerk. De atlassen vormen een plezierig naslagwerk en zijn een must voor iedere natuurliefhebber, sportvisser, water- en natuurbeheerder.

 

Bij Natuurbalans-Limes Divergens zijn nog enkele atlassen uit voorraad leverbaar en te koop tegen een gereduceerd tarief van € 20,- (inclusief verzendkosten) per atlas. Na vooruitbetaling wordt de atlas naar u opgestuurd.